KAUZA : "Vladimír Putin"

03.09.2014 00:12

https://img1.netky.sk/Putin-podpisal-zakon-o-hazarde-na-Kryme-aj-v-Soci.jpg?imageId=1139424

3.7.2016 Putin uzákonil vězení pro rodiče až 2 roky za potrestání dítěte pohlavkem či na zadeček

Viac tu: https://kauzy-exkomunikcie-svatorecenia.webnode.sk/news/a3-7-2016-putin-uzakonil-vezeni-pro-rodice-az-2-roky-za-potrestani-ditete-pohlavkem-ci-na-zadecek/

Russian President Vladimir Putin puts a candle in a hospital church while visiting the Dima Rogachev Children's Haematology Center in Moscow, Russia, Wednesday, June 1, 2016. (Alexei Druzhinin/Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

Putin schválil kontroverzný zákon: Žiadna evanjelizácia mimo kostolov

Viac tu: https://kauzy-exkomunikcie-svatorecenia.webnode.sk/news/putin-schvalil-kontroverzny-zakon-ziadna-evanjelizacia-mimo-kostolov/

Alexander Litvinenko

Putinovu vinu nerieši britská vláda, ale vyšetrujúci sudca,

Viac tu: https://spravodajskenoviny.webnode.sk/news/putinovu-vinu-neriesi-britska-vlada-ale-vysetrujuci-sudca/

https://media4.s-nbcnews.com/i/streams/2013/December/131219/2D10168685-131219-putin-430a.jpg

Do dvoch týždňov zaberiem Kyjev, keď budem chcieť, vyhrážal sa Putin

 
 
 

Dekorovaný Putin v roce 1987.

Putinovi v roce 1987 udělují jeho východoněmečtí kolegové řád v Drážďanech.

Viac tu: https://spravodajskenoviny.webnode.sk/news/putinovi-v-roce-1987-udeluji-jeho-vychodonemecti-kolegove-rad-v-drazdanech/
 


		
Vladimir Putin v uniformě KGB (cca 1980) 
 

Agent KGB Putin sa pri páde Berlínskeho múru vydával za tlmočníka

Viac tu: https://spravodajskenoviny.webnode.sk/news/agent-kgb-putin-sa-pri-pade-berlinskeho-muru-vydaval-za-tlmocnika/
 

https://blog.kievukraine.info/uploaded_images/3059-791695.jpg

Agent Vladimír Putin bil svoju manželku! Bol sukničkár! Píše nemecká tlač

Viac tu: https://spravodajskenoviny.webnode.sk/news/agent-vladimir-putin-bil-svoju-manzelku-bol-suknickar-pise-nemecka-tlac/
 

https://i.idnes.cz/12/111/cl6/JB46efd0_kgb.jpg

Aký v podstate je a ako pracuje komunizmus

57. Touto vecou sme sa už dôkladne zaoberali vo svojom prejave 12. mája minulého roku, avšak pokladáme za potrebné, ctihodní bratia, znovu dôrazne na ňu upozorniť. Na začiatku sa komunizmus prejavil, aký je, v celej svojej zločinnosti; skoro však spozoroval, že takým spôsobom národy od seba odpudzuje, a preto zmenil taktiku a usiloval sa prilákať masy rozličnými nástrahami, ukrývajúc svoje vlastné plány za myšlienky, ktoré sú samy osebe dobré a vábivé.

Tak napríklad vidiac všeobecnú túžbu po mieri, vodcovia komunizmu sa tvária, že sú najhorlivejšími stúpencami a šíriteľmi všeobecného hnutia za svetový mier, ale súčasne štvú do občianskej a triednej vojny, kde sa prelievajú potoky krvi; a cítiac, že ich mier je na veľmi slabom základe, uchyľujú sa k neobmedzenému zbrojeniu.

Podobne pod rozličnými názvami, ktoré ani trochu nepripomínajú komunizmus, zakladajú spolky a časopisy, ktoré slúžia jedine na to, aby so svojimi ideami prenikli do prostredí, kde by sa ináč nedostali; ba mnoho ráz sa snažia s napnutím všetkých síl húževnato prenikať aj do katolíckych a náboženských združení. Niekedy sa stáva aj to, že nevzdávajúc sa ani bodky zo svojho programu, volajú katolíkov, aby s nimi spolupracovali na takzvanom humanitnom a charitatívnom poli, pričom navrhujú mnoho ráz plány, ktoré sú v plnej zhode s kresťanským duchom a s náukou Cirkvi.

Inde zas v pretvárke zachádzajú až tak ďaleko, že národom nahovárajú, že v krajinách, kde kresťanstvo zapustilo viac koreňov alebo kde je vyššie vzdelanie, komunizmus bude mať iný ráz, umiernenejší, nebude robiť prekážky náboženskému uctievaniu Boha a bude rešpektovať slobodu svedomia.

Sú dokonca ľudia, ktorí dovolávajúc sa určitých zmien, aké v ostatnom čase zaviedlo sovietske zákonodarstvo, vychádzajú z toho, že komunizmus začína trochu ustupovať od svojho programu boja proti Bohu.

 

58. Pracujte teda usilovne, ctihodní bratia, nech sa veriaci nedajú oklamať! Komunizmus je svojou vnútornou podstatou zvrátený, preto nemožno pripustiť, aby niekto, komu záleží na záchrane kresťanskej a svetskej kultúry, ho akýmkoľvek spôsobom napomáhal. A keby niektorí poblúdenci pracovali na víťazstve komunizmu vo svojom štáte, padnú medzi prvými za obeť svojmu bludu; a čím viac vynikajú starobylosťou a veľkoleposťou kresťanskej kultúry štáty, do ktorých sa komunizmu podarilo preniknúť, tým hroznejším ničiteľom sa tam ukáže nenávisť ateistov.


https://dkc.kbs.sk/dkc.php?in=dr9