Kaliňákova biela koza: Ste taký novinár jak Harabin sudca!

10.08.2016 18:13
https://i.ytimg.com/vi/33NtVnv9rIA/hqdefault.jpg
 
 
Zverejnené: 24. 6. 2016

JUDr. Juraj Kliment je trestný sudca Najvyššieho súdu a osobný priateľ Roberta Kaliňáka, ktorý ma za úlohu za každú cenu ho v justícii chrániť - najmä v otázke zákonnosti policajnej inšpekcie. Kliment hlasoval za zákonnosť policajnej inšpekcie a podieľal sa aj na zrušení oslobodenia policajta Maroša Príbelského, ktorého oslobodil Štefan Harabin keď v kĺúčovom - a pre Slovensko historicky významnom - odvolacom roszudku vyslovil verdikť, že policajná inšpekcia nie je zákonným vyšetrovacím orgánom, lebo ju priamo riadi Minister vnútra Robert Kaliňák (SMEr-SD) a teda má možnosť aj ovplyvňovať výsledky vyšetrovania Inšpekcie PZ . Inešpekčná služba MINV teda nemá atribúty nezávislosti.
Odkedy Martin Daňo poukázal na prepojenie Kaliňáka a Klimenta, ako aj na nezákonné zloženie senátu v kauze Príbelský (kde Kliment vystupoval) - sa útoky zo strany sudcu stupňujú. Na prvom súdnom verejnom zasadnutí (6.5.2016) najprv novinára bezdôvodne nechal iba pre tichý a nerušiaci úsmev vyviesť zo súdnej miestnosti, na druhom zasadnutí (12.5.2016) nevydržal priamený pohľad do očí a na treťom verejnom zasadnutí (6.6.2016) skončil novinár Martin Daňo s pokutou 1500 EUR pre údajne rušenie súdu - pričom súd ešte ani nezčal a viedla sa len diskusia o tom, čo sa môže alebo nemôže v súdnej miestnosti robiť.
Teraz (21.6.2016) sudcu Juraja Klimenta náhodou stretol Martin Daňo na chodbe Najvyššieho súdu, keď sa bol pozrieť na prípad Ľuboša Kosíka. Sudcu pozdravil a ten sa nezdržal a zaútočil na jeho kameru. Keď sa ho Martin Daňo opýtal: Prečo takto útočí na novinárov tak odpovedal: "Vy ste taký novinár jak Harabin sudca." Možno ho týmto označením chcel uraziť, ale pre nás je toto označenie vyznamenanie,preetože Štefan Harabin je špičkový a erudovaný trestný sudca.
------
Sudca Juraj Kliment sa narodil s rodným menom Koza. Meno si zmenil na Kliment v čase, keď si bral za manželku dcéru hokejové reprezentanta - brankára Martina Dzurillu. Už tento počin mnohému napovedá. Je známy predovšetkým svoji mimoriadne agresívnym vystupovaním. Medzi ľuďmi kolujú stovky historiek o tom, že sa stačí usmiať alebo nevhodne na súde opýtať a okamžite vydáva tie najtvrdšie tresty - bez ohľadu na zákon. Všade šíri iba strach a dehonestuje celú justíciu. Dôvera občanov v justíciu tak dramaticky upadá. Podľa vyjadrenia Štefana Harabina je Sudca Juraj Kliment, rodený Koza - policajt v talári, čo sa aj čím ďalej potvrdzuje.
------
GINN podporujú občania https://www.ginn.press/podpora
aj spoločnosť Regiojet / Student Agency