Anetka Spáčilová sa vracia k rodičom!

13.09.2013 12:58

VIDEO-záznamy na: www.magnificat.sk/2013/09/aktualne-anetka-spacilova-sa-vracia-k-rodicom/

Aktuálne:  Anetka Spáčilová sa vracia k rodičom!

Dnes, dňa 11. septembra 2013 o 13.00 h na verejnom pojednávaní za predsedníctva JUDr. Andrey Dudášovej  Krajský súd v Trnave rozhodol o navrátení maloletej Anetky Spáčilovej adoptívnym rodičom. Anetka spolu s ďalším adoptovaným dieťaťom, maloletým Timotejom bola manželom Spáčilovým odobratá tesne pred Štedrým dňom v roku 2011, na základe čudných konštrukcií Sociálneho úradu v Skalici.  

anetka 

Podľa pani Lenky Spáčilovej sa v súčasnosti maloletá Anetka (na obr.) vyjadrila:  „ Ja keď pôjdem domov, budem šťastná, že budem slobodná a že na všetko budem môcť zabudnúť…“

Malá Anetka sa určite už veľmi teší na tohtoročné Vianoce, pretože sama napísala list Ježiškovi, aby sa mohla vrátiť domov. 

 Bohužiaľ, čudný postup Sociálneho úradu v Skalici sa podpísal na rodine Spáčilových už nezmazateľne.  Syn Timotej sa manželom Spáčilovým počas núteného pobytu v detskom domove odcudzil a na Anetke tieto zážitky a nepríjemné skúsenosti zrejme zanechajú trvalé stopy.  Či Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny sa manželom Spáčilovým ospravedlní a vyvodí z prípadu dôsledky, ako sme o to spolu so Združením pre ochranu rodiny a Alianciou za nedeľu – Slovensko  žiadali  v otvorenom liste, to zatiaľ len očakávame.

Spáčilovci

Nemalú podporu dostali manželia Spáčilovci (na obr. po rozhodnutí Krajského súdu v Trnave) aj od verejnosti:

Pred súdnym pojednávaním v Trnave dňa 11. septembra 2013 dostávali aj takéto podporné esemesky:

Ahojte Spáčilovci! Tak už iba jeden deň!  Privolávame v modlitbách všetkých svätých  a želáme si spoločne  Anetkin návrat domov.  Držíme palce!   Flajžíkovci

 Leni – držíme dnes moc palce!

 Ahoj, držím palce aby to dobre dopadlo!

 Ahojte rodinko, dopočuli sme sa o vašej situácii, je nám to strašne ľúto a myslíme na vás.  Veríme, že sa to všetko vysvetlí…  Je nám to strašne moc ľúto,  držte sa!   Lucka a Boris    (a ďalšie)

list

Rozsudok  

nadobudne

právoplatnosť 

po doručení uznesenia.

spacilovci

Združenie Magnificat Slovakia, a manželia Spáčiloví prostredníctvom nás zároveň ďakujú všetkým vám, milí naši čitatelia, ako aj  celej verejnosti, ktorá sa akýmkoľvek spôsobom zapojila do podpory v tomto zápase o  spravodlivosť a o deti.  

Prosíme vás všetkých – neustaňte v sledovaní týchto úkazov, buďte pozorní  a tlačte na Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny, pretože otázka takto kriminálne odoberaných detí ešte nie je zďaleka ukončená, a existujú  ďalšie podobné prípady.  Anton Selecký

Ukradnuté Vianoce  (repríza)