PIATOK (17.1.2014) bude na stole pápeža vyjadrenie Vatikánskej komisii k prípadu zjavenia PannyMárie v Medjugorí

17.01.2014 19:32



Medzinárodná komisia pre Medžugorie prinesie záver v piatok po rokoch výskumu fenoménu zjavení obce Hercegoviny , zverejnil výhradne Bitno.net . Budete potom mať svoj názor na stole pápeža Františka , a čoskoro bude nasledovať rozhodnutie o tom , ako postoj zaujíma Vatikán k tejto problematike .




Pamätajte si , že medzinárodná komisia má celkom 17 členov , medzi nimi aj päť Chorvátov . Okrem toho , kardinál Josip Bozanic a Vinko Puljic Komisie a jezuita psychológ Mijo Nikic , prof . Franjo , prezident procesu na chorvátsky kultúrne združenia , a sestra Veronica Nela Gaspar , lekár a profesor teológie na Katolíckej univerzite v Rijeke . Ako sme sa dozvedeli od zdrojov blízkych Komisii, je potrebné konať deň po zasadnutí , na ktorom sa hlasuje o uzavretí čo sa skutočne deje v Medžugorí .



Komisia bola založená v marci 2010 . po rozhodnutí pápeža Benedikta XVI , v týchto rokoch , starostlivo preskúmala všetky dokumenty súvisiace s Medžugorie , ale aj rozhovor s vizionármi a iní , ktorí sú rôznymi spôsobmi spojené so zjavením . Teraz ich závery budú na ministerstve zahraničia Svätej stolice , a potom u pápeža Františka . Práca výboru bola zahalená rúškom tajomstva a všetci jej členovia nesmeli o tom hovoriť na verejnosti.

https://medjugorje-info.com/hr/vijesti/medjugorje/84-vijesti/vatikansko-povjerenstvo-o-medugorju-u-petak-donosi-zakljucak-svoje-istrage.html