Identita 'vizionárky' posolstiev 'Varovania' odhalená!

18.11.2013 19:18

 

Mary photo 2

Ona sama sa označuje ako ‚Mária od Božieho milosrdenstva’.

V skutočnosti ide zrejme o írsku podnikateľku Mary Carberryovú!

 

Dublin, 14. novembra 2013 (kath.net/jg) 016 482 – Identita údajnej „vizionárky“ posolstiev „Varovania“ je očividne odhalená. Vo svojich „proroctvách“ sa ona sama označuje ako „Mária od Božieho milosrdenstva“. Podľa správy blogu „midwaystreet“ ide o 58-ročnú podnikateľku Mary Carberryovú (foto) z Dublinu. Vystupuje aj pod svojím dievčenským menom Mary McGovernová.

Carberryová sa vynorila v roku 2009 v okolí rovnako sporného „vizionára“ Joe Colemana. Pomáhala pri šírení jeho posolstiev v rozhlase a v printových médiách a spravovala jeho internetovú stránku. V novembri 2010 boli uverejnené prvé „posolstvá“ tzv. „Varovania“, ktoré vykazovali paralely s „víziami“ Colemana. Napríklad obaja „vizionári“ prorokujú príchod „veľkého súženia“.  

V rovnakom čase - v novembri 2010 - prerušila Carberryová všetky kontakty s Colemanom. V júni 2013 Coleman mailom potvrdil, že „Mária od Božieho milosrdenstva“ je Mary Carberryová. Pred niekoľkými dňami sa  objavil list, očividne z okolia rodiny Carberryových, ktorý to potvrdzuje. Na základe mnohých osobných detailov možno tento list považovať za autentický, ako sa uvádza na „midwaystreet“. V liste sa potvrdzuje, že Carberryová pred stretnutím s Colemanom nemala nikdy nijaké vízie. „Joe Colemanovo nadanie sa zrejme prenieslo na Mary Carberryovú a ona tiež začala mať vízie,“ uvádza sa v liste.

Podľa „midwaystreet“ identitu „vizionárky“ ako Mary Carberryovej je možné potvrdiť aj pomocou zverejneného „Varovania“. Údajné vízie „Márie od Božieho milosrdenstva“ vydá vydavateľstvo „Coma-Books“ v írskom hlavnom meste Dubline v knižnej forme. Toto vydavateľstvo má sídlo na rovnakej adrese ako vydavateľstvo „Trumpet Publishing Ltd.“ a Carberryna dcéra Sarah bola pri založení „Trumpet Publishing“ jeho väčšinovou spoločníčkou. Druhým spoločníkom je zrejme istý Breffni Cully. Na rôznych fotografiách možno dokázať, že Cully je identický s osobou menom „Joseph Gabriel“, ktorá vystupovala pri seminároch o „Varovaní“ v lete a na jeseň 2013 v USA.

Medzitým je Sarah Carberry, ktorá je aj riaditeľkou ďalšej firmy jej matky, z vydavateľstva Trumpet Publishing vystúpila. Jej nástupcom je Heinrich Martin Roth z Kolína. Roth spravuje nemeckú stránku „Varovania“, ktorú teraz nájdeme v knižnom vydaní pod titulom „Kniha pravdy“. Roth sa zdá byť aj vydavateľom nemeckej knihy týchto „proroctiev“. 

Kontaktná adresa anglickej stránky „Varovania“ je tá istá ako vydavateľstiev „Coma-Books“ a „Trumpet-Publishing“.

Blog „midwaystreet“ pozostáva v súčasnosti iba z príspevku o Mary Carberryovej. Katolícky teológ Ronald Conte, ktorý sa už kriticky vyjadril k „víziám“ Joe Colemana a k „Varovaniu“, považuje tieto odhalenia za vierohodné a príspevok z „midwaystreet“ uverejnil aj na svojom blogu. –zg-

Podobné články: midwaystreet.wordpress.com/2013/11/11/8/